8 geselecteerden voor de Rietveldprijs 2013

Rietveldprjis2013

De jury van de Rietveldprijs, bestaande uit voormalig rijksbouwmeester Wytze Patijn, architect Oliver Thill, architect Annette Marx en planoloog Peter Paul Witsen, heeft afgelopen week 8 projecten geselecteerd die meedingen naar de Rietveldprijs 2013.

De selectie

In beeld

Nominatie

Op zondag 23 juni presenteren de geselecteerden zich aan jury en publiek waarna de jury ter plekke de genomineerden bekend zal maken. De prijsuitreiking van de Rietveldprijs 2013 vindt plaats in het najaar van 2013.

4 reacties op “8 geselecteerden voor de Rietveldprijs 2013”

 1. Zwembad Krommerijn van (Jeanne Dekkers Architectuur) lijkt mij de beste omdat ieder hier van kan genieten in zomer en winter.

 2. Mike zegt:

  Zwembad krommerijn is zeker bijzonder. In vergelijking met andere zwembadontwerpen behoort het tot de top in Nederland. Alleen jammer dat als het dak open of dicht moet het zwembad een hele tijd gesloten moet zijn. En of we nog genieten van de kleurstelling over een paar jaar?
  Als gebruiker en bezoeker (op de tribune) is het erg genieten in deze mooie omgeving.

 3. - zegt:

  Ik stem voor Zwembad de Krommerijn, omdat deze simpelweg het mooiste eruit ziet en erg origineel is voor een zwembad!

 4. Augy Rodrigues zegt:

  De Zwembad de Krommerijn van Jeane Dekkers Architectuur en van Wehrung Architecten is een gebouw waar binnen ook buiten is. Licht, homogeen, evenwichtig, overzichtelijk, strak, vrij direct en zonder tierlantijnen. Mooi gebouw! Daar gaat mijn stem naartoe.

Reageer

Plaats hier je bericht. Dank je!